top of page
Citrus Fruits

Välkommen till Royal Marmor 
Din expert på tillverkning och installation av stenskivor 
i Skåne

Royal Marmor är ledande inom tillverkning och installation av högkvalitativa stenskivor för både privata och företagskunder.

Det finns flera anledningar till varför kunder bör välja Royal Marmor:
 

  1. Royal Marmor är ett helt svenskt företag med lokalt produktion och har en av marknadens kortaste leveranstid. Vi monterar en vecka efter måttagning.

 

  2Kvalitet: Royal Marmor använder högkvalitativa material och senaste tekniken för att tillverka dina bänkskivor, vilket garanterar en lång livslängd och hållbarhet. 

​ 

  3. Expertis: Med 32 års erfarenhet inom branschen har vi den kunskap och expertis som krävs för att levererar överlägsna resultat. Vårt team av skickliga hantverkare och specialister garanterar noggrannhet och precision i varje steg av tillverknings- och installationsprocessen.

 

  4. Service: Royal Marmor erbjuder en komplett service från mätning till installation, vilket innebär att du kan lita på att din bänkskiva kommer att passa perfekt och installeras korrekt.

 

  5. Valmöjligheter: Med ett brett utbud av material och färger att välja mellan, kan du hitta en bänkskiva som passar perfekt in i ditt hem och matchar din personliga stil.

bottom of page